fbpx

Minder lullen, meer vullen

Sinds 2016 zijn wij professionele gatenvullers.
Direct contact

Ik zoek

MINDER LULLEN, MEER VULLEN

Als uitzendbureau doen wij er alles aan om jouw personeelsgaten op te vullen met gepaste profielen. Dat kan via het ‘gewone’ traject, maar evenzeer met spoed. Op jouw aangeven kan de versnelling zelfs een tik (of een paar tikken) naar omhoog!

Bij Bia Flex kom je als bedrijf terecht voor zowel tijdelijk personeel als voor werving-en-selectiemissies. In beide gevallen zorgt onze kenmerkende Bia-blabla ervoor dat we een match made in heaven realiseren. Bovendien kennen we alle kandidaten in onze poule persoonlijk, wat in onze ogen een enorme meerwaarde is. After all, we’re in the people business!

Ook qua communicatie doen we liever een berichtje meer dan minder. Jij weet graag hoe onze zoektocht verloopt – en wij zijn graag zo transparant mogelijk. Zo weet je tijdens het wachten wat je mag ver-wachten. Top!

Dus, wanneer mogen we voor jou aan de slag?
Of nog niet overtuigd? Dat kan. Reken de kosten en risico’s van een interne personeelszoektocht dan eens uit. Je zal merken dat het interessanter is om dat op het dak van iemand anders af te schuiven 😉

Wij kijken je bericht of verdere vragen in ieder geval tegemoet!

Ik vind

Direct in contact