fbpx

VERBAZEND STERK IN HET LEVEREN VAN WERK

Sinds 2016 zijn wij professionele gatenvullers.
Bekijk alle vacaturesIk ben freelancer

Ik zoek

Verbazend sterk in het leveren van werk

Kijk, onze ambitie is simpel te omschrijven: dat jij naar ons komt voor werk zoals je naar Jumbo of Appie Heijn trekt voor boodschappen. Kom job-shoppen!

Zoek je een tijdelijke baan? Zag je een van onze flex-vacatures? Wil je proeven van verschillende uitdagingen en werkervaringen? Of ben je gewoon even benieuwd wat de volgende stap in je carrière kan zijn? Kom dan gerust vrijblijvend aan onze mouw trekken. Daar kunnen ze tegen. Of je laat ze met rust en belt ons, mailt ons, appt ons. We leren je met plezier kennen!

Trouwens, even tussen ons… Men denkt vaak dat uitzendkrachten minder verdienen dan loontrekkers. Onze administratie en de rekeningen van onze mensen zeggen wat anders, hoor. Als flexwerker is het enige dat anders ligt de timing van je uitbetalingen: in plaats van op maandbasis gebeuren die namelijk wekelijks of periodiek. Wat ook weer voordelen inhoudt 😉

Ten slotte is het interessant om te weten dat je ook voor vaste betrekkingen (digitaal) kan komen aankloppen. Een tweede specialisatie van ons is namelijk selectie en werving. Nu, het één hoeft het ander niet uit te sluiten: het gebeurt best vaak dat tijdelijke krachten – na bv. een half jaar werk bij een bedrijf – een vast contract aangeboden krijgen.

Kortom: wij zorgen ervoor dat de jobwereld aan je voeten ligt!

Browse eens door de beschikbare vacatures,
kom langs & kom praten,
of schiet ons een vrijblijvend berichtje via het contactformulier onderaan deze pagina.

Direct in contact