Over Biaflex

Verbazend sterk in
het leveren van werk

BiaFlex Uitzendbureau. Sinds 2016 zijn wij gespecialiseerd in het invullen van vacatures en het helpen van mensen bij het vinden van de juiste carrièremogelijkheden. Als professionele matchmakers zorgen wij ervoor dat bedrijven en kandidaten met elkaar in contact komen op een persoonlijke en oprechte manier. Dit doen we met een aanstekelijk enthousiasme dat niet te temmen is.

Wat ons uniek maakt? Dat is een terechte vraag. Maar als bovenstaande nog niet genoeg was, hebben we het voor je op een rijtje gezet:

  • Wij werken op een persoonlijke en individuele basis om de beste matches te vinden voor zowel bedrijven als kandidaten.
  • Ons team is zeer ervaren en bekwaam in het matchen van de juiste mensen op de juiste plek.
  • Wij streven altijd naar het leveren van uitstekende service aan zowel werkgevers als werknemers.

Kortom, wij zijn meer dan alleen gatenvullers en onze werkwijze maakt ons uniek in de branche.

Over BiaFlex

Toegewijd aanspreekpunt

Als toegewijd aanspreekpunt staan wij praktisch elke dag voor je klaar, van 07.00 uur tot 22.30 uur. Of je ons nu wilt bereiken via telefoon, e-mail, WhatsApp of chat, ons team staat voor je klaar. Hierdoor zijn wij beter bereikbaar dan de meeste andere partijen.

Praatgraag

Bij ons staat open communicatie hoog in het vaandel en dit vinden wij zo belangrijk dat wij er zelfs een aparte subtitel aan hebben gewijd…

Kleinschalig - Grootmoedig

Bij ons staat de klant centraal en dat weten wij maar al te goed. Wij maken geen loze beloftes, omdat we weten dat niemand daar iets aan heeft. Als je ergens hulp bij nodig hebt, ben je altijd welkom om bij ons langs te komen. Onze deur staat altijd open! Onze aanpak is kleinschalig, maar ons hart is grootmoedig.

Door te luisteren naar jou...

Bij BiaFlex Uitzendbureau is praten een essentieel onderdeel van onze aanpak. Praten helpt ons om een goed inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt en hoe wij jou het beste kunnen helpen. In onze sector is praten op alle vlakken belangrijk.

In eerste instantie luisteren wij aandachtig naar jou, zodat we kunnen inschatten waar jouw talenten liggen en naar wat voor soort uitzendwerk je op zoek bent. Als bedrijf kijken we naar jouw (tijdelijke) personeelsbehoeften en welke profielen daar het beste bij passen.

Pas daarna is het onze beurt om te spreken. We leggen je stap voor stap uit hoe we te werk gaan, wat je van ons kunt verwachten en waar onze meerwaarde ligt.

Dat is waar we het verschil maken bij BiaFlex Uitzendbureau. Door te luisteren naar jou en onze expertise te combineren, kunnen we jou de beste service bieden en een passende match vinden.